china-homelifeЗапрошуємо відвідати масштабну виставку китайських товарів China Homelife Show – 2016, яка відбудеться з 6 по 9 червня 2016 року в м. Варшава (Польща) на пільгових фінансових умовах!

На виставці будуть представлені товари від виробників за такими напрямками:
- одяг та текстиль, тканини та фурнітура;
- декоративне освітлення та аксесуари, LED-лампи;
- основні будівельні матеріали, шпалери, лаки та фарби, покриття для підлоги;
- побутова техніка та електронна апаратура;
- меблі для дому та офісу;
- предмети домашнього вжитку та оздоблення інтер’єру;
- машини для обробки пластику, пакування, харчової промисловості, різноманітні верстати.

Особлива «родзинка» заходу – це програма "Професійний покупець", за якою компанії-відвідувачі зможуть не тільки налагодити бізнес-контакти з китайськими партнерами, але й суттєво зменшити власні витрати на відрядження!

Звертайтесь до Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати – авторизованого партнера програми і ви отримаєте право на безкоштовний:
- переїзд автобусом маршрутом Кіровоград – Варшава – Кіровоград*
- (в залежності від комплектності групи автобусний переїзд може здійснюватися за маршрутом Київ/Львів - Варшава – Київ/Львів);
- проживання в двомісних номерах 2х та 3х зіркових готелях (2 ночі) та сніданки;
- вхід на виставку;
- трансфер;
- обіди протягом двох днів виставки;
- візову компенсацію.

China Homelife входить до глобальної групи виставок китайської продукції, які щорічно проводяться за межами Китаю в 9 країнах світу (Бразилії, Туреччині, Південно-Африканській Республіці, Польщі, Єгипті, Казахстані, Йорданії та Індії) для мінімізації витрат потенційних покупців.

Захід "China Homelife Show" буде супроводжуватись Інвестиційним форумом та серією двосторонніх зустрічей. Під час заходів експерти поділяться досвідом щодо економічного співробітництва з Китаєм, типовими проблемами та ефективними способами їх вирішення.

За додатковими питаннями та для подачі заявок звертайтесь до управління зовнішньоекономічної діяльності за тел. 0522 35-18-56 
або електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (контактна особа – Олександра Ратушна).

Кінцевий термін подання – 15 квітня 2016 року.

" "