а-1Кіровоградська коаліція малого та середнього бізнесу, яка на даному етапі своєї діяльності об’єднала Кіровоградську регіональну торгово-промислову палату, громадську організацію «Територія успіху» та Кіровоградський обласний осередок всеукраїнського об’єднання підприємців малого та середнього бізнесу «Фортеця», розпочала реалізацію проекту з підтримки розвитку малого та середнього бізнесу у м. Кіровограді.

а-3Під час реалізації проекту очікується виявити можливості та загрози для розвитку малого та середнього бізнесу (МСБ), з’ясувати рівень співпраці між органами місцевого самоврядування та представниками бізнесу. В рамках проекту вже розпочато проведення опитування для різних категорій підприємців (фокус-групи), налагоджено співпрацю із зацікавленими сторонами щодо модернізації формування порядку денного для бізнесу.

2 червня 2016 року Кіровоградська коаліція МСБ в приміщенні Кіровоградської РТПП провела фокус-групи з представниками рекламного бізнесу та бізнесу з надання послуг з громадського харчування. Мета цього дослідження полягала у визначенні проблем, які виникають у представників регіонального бізнесу, точки росту, можливості та загрози для розвитку малого та середнього бізнесу, у з’ясуванні рівня співпраці між органами місцевого самоврядування та бізнесом.

а-2Коаліція відкрита до приєднання підприємців, які бажають активно впливати на покращення умов власної діяльності.

Цей проект підтримано Center for International Private Enterprise (СІРЕ) - американською організацією, діяльність якої спрямована на підтримку підприємців малого та середнього бізнесу в понад 50 країнах світу.

Прес-служба / 03.06.2016

" "