gidrosila-prazdnuet-100-stanok-haasГрупа підприємств «Гідросила» (член Кіровоградської РТПП) святкує 100-й і отримала свій бонусний 101-й верстат від провідного американського виробника металообробного обладнання з ЧПУ (числовим програмним управлінням) - компанії Haas Automation. Таким чином американська компанія відзначає важливі віхи співпраці з компаніями, що використовують верстати Haas на своєму виробництві. В Україні таку нагороду отримують вперше, і вдруге - в Європі.

"Ринкові умови господарювання вимагають від підприємств постійного зростання конкурентоспроможності підприємства та його продукції. Вирішення цього завдання напряму залежить від технічного оснащення підприємства. Перші два верстата виробництва компанії Haas "Гідросила" придбала у 2000 році, саме тоді ми почали повну технічну модернізацію підприємства. І вже більше 15 років ми співпрацюємо з компанією Haas. Співпрацею задоволені ", - зазначає генеральний директор «Гідросила ГРУП» Юрій Тітов.

gidrosila - 1Компанія "Haas Automation" - провідний виробник металообробного обладнання з ЧПУ в США і один з п'яти найбільших виробників верстатів у світі. Заснована в 1983 році Джином Хаасом, компанія Haas Automation виробляє повний асортимент вертикальних і горизонтальних фрезерних верстатів з ЧПУ, токарних верстатів і поворотних столів. Вся продукція компанії Haas виробляється на заводі загальною площею 100 000 кв. м. у місті Окснард, штат Каліфорнія, що поставляється в Європу та по всьому світу завдяки мережі збуту Haas Factory Outlets, яка забезпечує продажу, обслуговування та технічну підтримку клієнтам.

Система управління Haas забезпечує простоту роботи на будь-якому токарному верстаті. Верстати, створені з урахуванням потреб оператора і програміста, оснащені інтуїтивно зрозумілими функціями, яких немає ні в одному іншому багатоцільовий токарному верстаті з ЧПУ.

Прес-служба / 21.06.2016

 

" "