uv-combinate largeТОВ «УДЕН-УКРАЇНА» (член Кіровоградської РТПП) представляє новинки дизайн-обігрівачів з зображенням, технологія нанесення яких кардинально відрізняється від того, що ми звикли бачити.

Це зображення, виконане за допомогою планшетного принтерного УФ-друку, що дозволяє наносити на обігрівачі високоякісні зображення з фотографічною точністю і з 100% передачею кольору.

З допомогою фотодруку наноситься зображення будь-якої складності: улюблену фотографію, відому репродукцію, пейзаж, що зачаровує своєю натуральністю, стильне 3D-зображення, логотип компанії і т. п.

uv-layersПісля довгих пошуків, досліджень і тестів були вибрані найбільш якісні та безпечні матеріали, тому УФ-малюнки на обігрівачах дуже красиві і реалістичні, не видають запахів, абсолютно нешкідливі, а спеціальне захисне ультратонке покриття робить їх довговічними і максимально стійкими до механічних пошкоджень.

Тепер в каталозі UDEN-S поряд з ексклюзивними дизайн-обігрівачами з авторськими малюнками ручної роботи є можливість замовити обігрівач з фотодруком своєї картинки. Вибір за нами!

Прес-служба / 24.06.2016

 

" "