банер еко30 травня – 1 червня 2018 року у виставковому центрі «Козак-Палац» у Запоріжжі відбудеться Другий спеціалізований міжнародний Запорізький екологічний форум – «Еко Форум-2018». Проект покликаний стати поштовхом до реалізації нових екологічних програм, у тому числі – міжнародних, створення системи кооперації та субконтрактингу між великими та малими підприємствами, залучення інвестицій та інновацій у сфері екологічної безпеки.

Організатори: Міністерство екології та природних ресурсів України, Міністерство освіти і науки України, Запорізька міська рада, Запорізька торгово-промислова палата, Запорізький обласний союз промисловців і підприємців (роботодавців) «Потенціал».

Тематика:
- Реформування системи управління природоохоронної діяльності та державного природоохоронного нагляду;
- Охорона повітряного басейну, технології та обладнання захисту атмосферного повітря від викидів забруднюючих речовин стаціонарними та пересувними джерелами;
- Охорона водних ресурсів, водопостачання, водовідведення, технології та обладнання з очищення природної та стічної води;
- Система контролю та моніторингу стану навколишнього природного середовища;
- Переробка промислових та побутових відходів, енергетичний потенціал відходів, використання вторинної сировини;
- Боротьба з карантинними рослинами;
- Енергозбереження та енергоефективність;
- Еко-офіс (green-office).

На відвідувачів Форуму чекають виставка екологічних проектів та програм, конференції, презентації, семінари, майстер-класи. До Запоріжжя завітають представники Австрії, Німеччини, КНР, Франції, Ізраїля, Фінляндії, Данії.

Стежити за оновленнями у програмі заходу можна на сайті Форуму.

Реєстрація - за посиланням.

Детальна інформація за телефонами: (061)213-50-26, (050) 322-09-66

Телефон прес-центру: (050) 600 46 81, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

" "