13 Кві 2019 08:00 - 18 Кві 2019 20:00

З 12 по 16  квітня  2019 р. ТПП України планується діловий візит до Королівства Марокко та з 16 по 18 квітня – до Туніської Республіки в рамках проведення Міжурядової українсько-туніської комісії з торговельно-економічного співробітництва.

Протягом перебування в Королівстві МАРОККО та ТУНІСУ члени бізнесової делегації будуть присутні під час різного виду зустрічей, братимуть участь в українсько-марокканському та українсько-туніському бізнес-форумах. Ділова програма передбачає заходи в м. Марракеш, м.Агадір, та м. Туніс. Крім  того, буде запропонована культурна програма та ділові зустрічі з марокканськими та туніськими компаніями.

Співорганізаторами заходу виступають ТПП України, ТПП м. Агадір за підтримки Посольств України у Королівстві Марокко та Посольства України в Туніській Республіці.

ТПП України пропонує долучитися до складу ділової місії українським підприємствам, представникам виробничих та торговельних компаній.                                                                       

Участь у бізнес-місії дозволить представникам українського бізнесу встановити прямі ділові контакти, налагодити взаємовигідні коопераційні зв’язки, отримати актуальну інформацію про ситуацію на цікавих для них марокканських ринках.                                       

До пріоритетних галузей марокканської та туніської економіки належать, передусім, сільське господарство(постачання зернових, олії, масла, цукру, добрив, кормів), харчова, гірничодобувна, обробна та легка промисловість, туризм, автомобілебудування (збирання), продукти неорганічної хімії.

Основні статті експорту – цитрусові, овочі, риба, міндобрива, корисні копалини, продукти нафтопереробки, одяг та текстиль. Основні статті імпорту – сира нафта, засоби зв'язку, газ та електрика, транзистори, пластмаси, папер/картон, взуття.

Український експорт до Північної Африки має стійку тенденцію до зростання, передусім це стосується експорту зернових, молочних продуктів та чорних металів. Імпорт теж зростає, переважно за рахунок автомобілів, одягу та взуття, кабельної продукції.   

РЕЄСТРАЦІЯ

Попередня вартість участі – 2.340 $

У вартість включено:

- авіа переліт Київ-Марокко-Туніс-Київ

- внутрішні трансфери (а/п – готель- а/п., м. Марракеш, м.Агадір, м. Туніс, трансфери протягом робочих днів)

- проживання

- сніданки в готелях, 3 вечері

- екскурсії (3)

- медична страховка

Додатково оплачується:

- обіди/вечері

- віза ( 30 €) –Марокко. ВАЖЛИВО:  Для відкриття візи до Королівства Марокко необхідно брати довідку про несудимість, строк видачі якої – 10 роб.днів. https://lovehub.ch

- віза (20 $) – Туніс (по прильоту)

Проект програми

Щодо детальної інформації щодо умов та вартості участі звертайтеся до Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України – Ольга Сухенко (+38067 230-90-38, +38 044 461-98-07, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).

 

ДОВІДКОВО:

Королівство Марокко - Столиця –м. Рабат

Релігія – іслам сунітського напряму

Державні/офіційні мови – арабська та берберська. Досить поширена французька

У 2018 р. Марокко стало 4-м серед країн Африки імпортером українських товарів (після Єгипту).

" "