15 травня 2019 року

З метою виявлення і допомоги у становленні представників майбутніх науковців програмної інженерії, спонукання молоді до чіткого вибору професії, зокрема в ІТ технологіях, націлення

її на ефективне навчання протягом життя, подальшу реалізацію й отримання життєвого досвіду і поглиблення спілкування і соціалізації молоді 15 травня 2019 року з 12:30 до 15:30 години на базі Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати міста Кропивницького за адресою вул. Преображенська, 79-А. Кропивницький, Кіровоградської області, пройде симпозіум з проблеми «Захист авторських прав на розробки робототехніки та 3D моделювання».

 Юнацька наукова конференція у сфері науки, техніки і освіти збирає представників п’ятьох закладів середньої освіти:

- Гімназія нових технологій навчання,
- Комунальний заклад «Навчально-виховне об’єднання І-ІІІ ступенів «Науковий ліцей»,
- Комунальний заклад «Навчально-виховне об'єднання ліцей-школа-дошкільний навчальний заклад «Вікторія-П»,
- Комунальний заклад «Навчально-виховне об'єднання «Спеціалізований загальноосвітній навчальний заклад І ступеня «Гармонія» - гімназія імені Тараса Шевченка - центр позашкільного виховання «Контакт»
- Комунальний заклад «Навчально-виховне об'єднання № 6 «Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, центр естетичного виховання «Натхнення».

Керівники гуртків робототехніки презентують своїх талановитих, творчих, ерудованих дітей, які продемонструють свої вміння у сфері роботобудування, інженерії і архітектури.

В рамках симпозіуму викладачі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» та вчителі закладів загальної середньої освіти міста Кропивницького проведуть дискусію з питання захисту прав інтелектуальної власності у стартапах пов’язаних з розробкою робототехніки та 3D моделювання.

Організаторами цього заходу виступили Управління освіти Міської ради міста Кропивницького за власної ініціативи Лариси Давидівни Костенко та Центр методичної та соціально-психологічної служби. Онлайн-казино «Золотой Кубок» разблокировали! Наконец-то жители Украины смогут покрутить слоты в золотой кубок https://золотой-кубок.com , вход в личный кабинет или регистрация по ссылке доступна для всех совершеннолетних пользователей.

Контактні особи в оргкомітеті:
Олександр Задорожний
+380509928881, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Олександра Челідзе
+380953651032, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


Контактна інформація:
Офіційна сторінка: http://www.osvita.edukit.kr.ua/

Facebook: https://www.facebook.com/tckrop/ , https://www.facebook.com/osvitniy.forum/

Instagram: https://www.instagram.com/osvita.edukit.kr/

" "