430Після офіційного відкриття унікальної лабораторії грунтообробних і посівних машин в НУБіП України, деканат, викладачі та студенти 1-5 курсів факультету конструювання та дизайну машин НУБіП відвідали ПАТ «Червона Зірка» (члена Кіровоградської РТПП). Метою приїзду делегації з Києва було не просто ознайомитись з сучасним виробництвом, а обговорити більш тісне співробітництво між провідним Вишем і заводом-виробником. Компанія ПАТ «Червона зірка» добре розуміє нинішню потребу підприємств у висококваліфікованих інженерних кадрах, тому НУБіП – кращий профільний Виш країни, є стратегічним партнером у питанні підготовки персоналу нашої компанії.

429Зустріч гостей розпочалася в холі підприємства, де їх люб'язно привітав голова наглядової ради ПрАТ «Ельворті Груп»Павло Штутман, потім була екскурсія по заводу. Захоплення і великий інтерес у гостей викликала сучасне інноваційне виробництво лідера українського сільгоспмашинобудування - компанії ПАТ "Червона зірка".

426Після екскурсії відбувся круглий стіл, на якому гості та керівництво «Червоної зірки» разом обговорили перспективи подальшої співпраці та працевлаштування. Павло Штутман зазначив: «Ми раді прийняти студентів і молодих фахівців до нас на практику, адже та матеріальна база та практичний досвід, які можуть дати на «Червоній зірці», дуже цінні, та й просто необхідні для формування знань сучасного інженера». Ця екскурсія є продовженням тісної співпраці «Червоної зірки» з Національним університетом біоресурсів і природокористування, адже і виробничники і представники науки чудово розуміють – запорука успішного розвитку обох сфер - в тісній і плідній співпраці.

Прес-служба / 10.06.2016

 

" "