stt headДля «Гідросили» (члена Кіровоградської РТПП), як і для багатьох інших компаній, Міжнародна виставка «Будівельна техніка і технології» стала традиційним місцем презентації своїх новинок. Не став винятком і цей рік – з 31 травня по 4 червня «Гідросила» взяла участь і представила ряд новинок на «СТТ – 2016».

stt 2016 3Так, на стенді компанії були представлені аксіально-поршневі насоси і гідромотори з похилим диском серії «KT» для закритих гідросистем з робочим об'ємом від 55 до 110,8 см3. Нова конструкція аксіально-поршневих машин, розроблена для застосування на автобетонозмішувачах, має компактний дизайн і зменшену вагу.

Також «Гідросила» презентувала шестеренні насоси серії «Т» робочим об'ємом від 16 до 150 см3 з габаритно-приєднувальними розмірами по міжнародним стандартам European (ISO) і Italian (UNI). Конструкція насоса допускає безпосередню установку на коробку відбору stt 2016 4потужності, за рахунок наявності вузла приводу, в якому встановлені роликові підшипники. У конструкції шестеренних насосів серії "Т" передбачено заднє і бічне приєднання гідроліній, що забезпечує швидкий і зручний монтаж насоса на техніку. Зазвичай такі насоси встановлюють на самоскиди та мобільні крани, де вони використовуються в гідросистемах з номінальним тиском 28 МПа. Вперше була продемонстрована клапанна апаратура для автокранів та іншої будівельно-дорожньої техніки. У лінійці продукції: зворотні, запобіжні гальмівні клапани, гідрозамки одно - і двосторонньої дії.

Також "Гідросила" показала нещодавно запущені в серію швидкораз’ємні з'єднання з плоским торцем, відомі також як "flat face". ШРЗ такого типу мають стійкість до імпульсних навантажень і витримують тиск понад 300 бар.

Прес-служба / 17.06.2016

" "