uden-s agroexpo 8У цьому році торгова марка UDEN-S від ТОВ «УДЕН Україна» (члена Кіровоградської РТПП) вперше взяла участь у IV Міжнародній агропромисловій виставці «AGROEXPO», яка проходила у Кропивницькому з 29 вересня по 1 жовтня. На виставці презентували свою продукцію 470 профільних компаній і 500 компаній-учасниць, серед яких була й компанія UDEN-S.

Основна направленість виставки – сільськогосподарські товари, тварини та продукти харчування. Яскравий та теплий стенд UDEN-S з сучасними енергозберігаючими обігрівачами дещо вибивався з загальної тематики, але, не дивлячись на це, викликав справжню зацікавленість у відвідувачів.

На сайті виробника прокоментували виставку: «П’ять консультантів не встигали приділяти увагу всім гостям та відповідати на їх запитання. Ми з радістю демонстрували роботу приладів, не залишаючи жодних сумнівів у їх ефективності та в природності тепла, давали поради стосовно того, як з існуючими тарифами максимально економити на опаленні. Всього за 3 дні наші спеціалісти проконсультували більше 1000 клієнтів, серед яких були як кропивничани, так і жителі з різних куточків України та інших країн: спеціалісти, фермери, підприємці, представники бюджетної сфери. Дуже приємно, що багато з них вже знайомі з нашим брендом, а ті, хто вперше бачив, після презентації дивувалися, почувши, що це продукція кропивницького виробника.

Емоційно пройшла презентація новинок обігрівачів UDEN-S-2016: нових моделей дизайн-обігрівачів з малюнками ручної роботи та фотодруком, керамогранітних обігрівачів, аналогів яким немає не тільки в Україні, а й за її межами. Відвідувачі захоплювалися їх зовнішнім виглядом, і кожен мимоволі тягнувся, щоб доторкнутися, відчути м’якість тепла та незвичні фактури поверхонь.

uden-s agroexpo 1230 вересня на стенді ми відсвяткували і свій 10-літній ювілей – з шампанським, цукерками, повітряними кульками, сувенірами та знижками для клієнтів. Вдячні всім за теплі та щирі привітання, особливо Президії Торгово-промислової палати України та президенту КРТПП Ірині Анатоліївні Саєнко, яка урочисто нагородила колектив UDEN-S почесним дипломом за значні досягнення, випуск високоякісної продукції та активну зовнішньоекономічну діяльність.

Ваші побажання мотивують та надихають на нові перемоги, і ми їх обов’язково досягнемо у наступному році».

Прес-служба / 07.10.2016

" "