001Iran logoПісля зняття міжнародних санкцій Ісламська Республіка Іран активно відновлює імідж в світовому співтоваристві та налагоджує партнерські зв’язки.

Український бізнес також активно цікавиться іранським ринком. За останній рік вже кілька делегацій вітчизняних ділових кіл відвідали Іран, і ось іранські підприємці презентують свою продукцію в Україні.

26 жовтня 2016 року в Міжнародному виставковому центрі (м.Київ) офіційно відкрилася Перша міжнародна виставка IRAN EXPO 2016. В урочистостях взяла участь президент Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Ірина Саєнко.

Захід організовано за сприяння Торгово-промислової палати України, компанії Fartak Co, Посольства Ісламської Республіки Іран в Україні, Губернаторства провінції Альборз, Організації промисловості рудників і торгівлі провінції Альборз, Міжнародної компанії розвитку промисловості України, Організації промисловості Ірану і України.

002На виставці, яка триватиме до 29 жовтня, іранські підприємці презентують українському ринку різноманітні види будівельних матеріалів, побутову техніку, товари нафтогазової і хімічної промисловості, текстилю, послуги медичної індустрії та туризму, товари народних промислів.

В рамках IRAN EXPO 27 жовтня 2016 відбудеться українсько-іранський бізнес-форум, на якому керівники державних та приватних секторів двох країн проведуть переговори, після яких торгові компанії зможуть особисто обговорити всі їхні запитання.

Прес-служба / 26.10.2016

" "