2017-05-19-Forum1Виробники й замовники реклами, а також представники влади, зібрались у КРТПП для обговорення взаємодії між собою, з метою її оптимізації.

19 травня у Кіровоградській регіональній торгово-промисловій палаті пройшов одноденний Форум візуальної індустрії «Взаємодія влади, замовника, виробника».

2017-05-19-Forum3Організувала захід Українська Асоціація Візуальної Індустрії, за сприяння Кіровоградської регіональної торгово-промислової палатиСпілки рекламістів УкраїниНаціональної спілки архітекторів України та інших партнерів.

Предметами обговорення учасників стали взаємодія виробників реклами з владою та замовниками, налагодження відносин та встановлення чітких умов для роботи.

Протягом Форуму було проаналізовано й діюче законодавство у сфері реклами й видачі дозволів на вивіски, а також можливості робочого органу та взаємодія з органами місцевого самоврядування. Експертом в цьому питанні виступила президент КРТПП, голова обласної організації Спілки рекламістів України Ірина Саєнко.

Паспортизацію вулиць, в тому числі й в рамках архітектурно-художньої концепції міста, обговорили, спираючись на доповіді члена НСАУ, спеціаліста з дизайну міського середовища Тетяни Пенязь, а також власника житомирської рекламно-виробничої компанії «Luka Galamar» Олексія Столярова.

Про схеми розміщення зовнішньої реклами в обласному центрі та впорядкування хаосу в цій сфері доповів депутат міської ради Олександр Цертій.

Власник рекламної групи «Фламінго» (Черкаси) Олександр Демченко поділився інформацією про створення всеукраїнського класифікатора термінів та визначень візуальної індустрії, а також презентував розрахунок собівартості послуг.

Загальні питання зі сфери візуальних комунікацій, зокрема те, про що «говорять» вивіски, учасникам Форуму розкрила власниця рекламно-виробничої компанії «Юнікс-С», члена КРТПП, Наталія Агапутова.

2017-05-19-Forum2На Форумі також були присутні головний архітектор обласного центру Вадим Мездрін, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Грабенко і головний спеціаліст сектору реклами та художнього оздоблення управління містобудування та архітектури міської ради Ганна Хричова.

Прес-служба / 19.05.2017.

 

" "