2018-05-16-anonsЗахід, який відбудеться 16 травня 2018 року, передбачає низку тренінгів, що надасть можливість учасникам отримати цінний досвід та знання від лідерів у сфері комплаєнсу та осіб, що проходять підготовку з питань комплаєнсу. Учасники отримають нові ідеї щодо того, як оживити програми комплаєнсу, співпрацюючи з лідерами-однодумцями.

Всеукраїнською мережею доброчесності та комплаєнсу та ПРООН в Україні запроваджено низку щорічних заходів в рамках Тижня ділової доброчесності (ТДД) для залучення бізнес-спільноти, державних органів, представників громадськості, неурядових організацій, асоціацій, освітніх закладів та засобів масової інформації з метою популяризації ділової доброчесності в Україні.

Партнером третього дня ТДД буде Торгово-промислова палата України.

Серед спікерів – тренерів заходу: партнер Arzinger Лана Сінічкіна, радник та голова практики комплаєнсу, Kinstellar Ірина Ніколаєвська, керівник регіональної служби комплаєнсу, Colgate & Palmolive Ольга Сергеєва, директор з питань комплаєнсу, Sandoz Олена Лімакова, радник та голова практики комплаєнсу, Redcliffe Partners Аріо Дехгані, радник та голова антимонопольної практики Анастасія Усова.

Для перегляду трансляції вимагається реєстрація. Просимо перейти за посиланням для подання Вашої заяви: https://goo.gl/HPzYpz

Після проходження реєстрації Вам буде надіслано електронне повідомлення із зазначенням статусу Вашої реєстрації та посиланням на відео-трансляцію протягом 1-2 робочих днів з дати подання заяви.

Кінцевий термін реєстрації – 15 травня 2018 року (до кінця робочого дня).

Участь є безкоштовною. Триватиме захід з 10:00 до 18:40.

Порядок денний доступний за посиланням: https://bit.ly/2FHlmuK

У разі виникнення у Вас будь-яких питань щодо реєстрації або інших питань просимо звернутися до Анни Попової за телефоном: +38 067 543 70 33 або електронною поштою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

" "