14 березня 2019 року

ТПП України запрошує Вас до участі в Українсько-боснійсько-герцеговинському Круглому Столі, який відбудеться в ТПП України 14 березня п.р. (14.00 - 16.00).

 

Програма заходу включатиме пленарну частину, у якій будуть висвітлені найближчі перспективи та пріорітетні напрямки економічного співробітництва між Україною та Боснією і Герцеговиною, умови еведення бізнесу в Україні та БіГ, досвід інтеграції до єдиного ринку ЄС та інші актуальні питання.

Зокрема, до уваги учасників Круглого Столу буде запропонована презентація основних туристичних напрямків та переваг Боснії і Герцеговини, по завершенні відбудуться також В2В переговори між представниками ділових кіл України та БіГ.

До участі у Круглому Столі запрошуються українські компанії, заінтересовані у налагоджденні коопераційних стосунків з Боснією і Герцеговиною та виході на балканські ринки, насамперед у таких галузях, як туризм, фармацевтика, гідроенергетика, деревообробка, логістика, аграрний сектор. Играть в онлайн казино на деньги с выводом на карту или кошелек вебмани.

Участь у Круглому Столі дозволить представникам українського бізнесу більше дізнатись про цю перспективну балканську країну та її значни економічних потенціал.

РЕЄСТРАЦІЯ (не пізніше 12 березня) 

Робочі мови заходу – українська та хорватська,  переклад забезпечується.

Реєстрація: для участі у Круглому Столі прохання не пізніше 12 березня зареєструватися на сайті ТПП України. 

Дата проведення: 14.03 2019 р. (четвер), 14.00 – 16.00. Початок реєстрації - з 14.30 год

Місце проведення: ТПП України (Київ, вул. Велика Житомирська, 33), к. 401 (4-й поверх).

Вартість участі: 180 грн. (у т.ч. ПДВ), для підприємств – членів ТПП України – 120 грн.

Контакти для отримання додаткової інформації:

ТПП України - тел. (044) 461 98 08, E-Mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (Ольга Бондаренко)

" "