20 травня 2019 м. Відень

ТПП України запрошує Вас до участі в Українсько-австрійському бізнес-форуміякий відбудеться у м. Відень 20 травня 2019 року в приміщенні Федеральної палати економіки Австрії (Віднерхауптштрассе 63).

Співорганізаторами форуму виступають Федеральна палата економіки Республіки Австрія і Торгово-промислова палата України.

Австрійська сторона в черговий раз підтвердила свою зацікавленість щодо спеціалізації форуму, а саме:

  • Торговельно-економічне та інвестиційне співробітництво з українськими регіонами;
  • Співробітництво з представниками українського бізнесу з найбільш розвинутих та перспективних секторів української економіки - сільського господарства, сектору інформаційних технологій, енергоефективності та відновлювальної енергетики, виробництва споживчих товарів.

Наразі узгоджена ПРОГРАМА ФОРУМУ (завантажити тут), яка надає українським регіонам можливість презентувати економічний потенціал, програми регіонального розвитку і регіональні інвестиційні проекти.

Програма Форуму також надає широкі можливості представникам ділових кіл обох країн щодо встановлення ділових контактів, проведення переговорів та започаткування ділового співробітництва.

Зареєструватися українським учасникам форуму можна за посиланням РЕЄСТРАЦІЯ, але не пізніше 15 квітня. 

Організаційні умови участі у заході передбачають сплату організаційного внеску у розмірі 3 тисяч гривень за кожного учасника.

Транспортні витрати і проживання здійснюються за рахунок учасників заходу.

Торгово-промислова палата України готова надати допомогу щодо бронювання проживання або придбання авіаквитків.

Робочі контакти щодо участі делегацій Ваших регіонів в Українсько-австрійському економічному форумі пропонуємо підтримувати з координатором заходу від ТПП України - керівником дирекції міжнародного співробітництва Болдирь Геннадієм Миколайовичем Euro Escort Babes Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Сподіваємося на плідну співпрацю.

" "