20 червня 2019 року

У багатьох проектах ми зустрічаємо або прямий запит на надання консультацій із визначення методології оцінки результатів компанії, підрозділів, управлінських рішень, або ж бачимо наслідки хибної оцінки, яка шкодить компаніям.

 

Для кого: Власників бізнесу, генеральних, операційних та фінансових директорів, головних спеціалістів з організації управлінського обліку і звітності малих та середніх підприємств.

Місце проведення: м. Кропивницький, Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата (вул. Преображенська, 79-А), к. 214

Учасники отримають розуміння того, чому класичні (найрозповсюдженіші) підходи можуть вести до погіршення ситуації та пропрацюють  альтернативні рішення. Буде використано декілька практичних завдань для засвоєння матеріалу та запропоновано приклади ефективних рішень від українських компаній. Учасники отримають вичерпні знання, які дозволять їм використати запропоновані методології у своїх компаніях та отримати очікувані результати у стислі  терміни окупності, росту прибутковості, синхронізації підрозділів тощо.

Тренінг проводиться в рамках ініціативи EU4Business за підтримки Європейського Банку реконструкції та розвитку в Україні. Навчання інтерактивне, включає практичні вправи.

Вартість участі в одноденному тренінгу "Фінанси та облік згідно з ТОС. Показники та правила оцінки для прийняття правильних управлінських рішень" складає 1390 грн за 1 учасника. У вартість входять роздаткові навчальні матеріали, а також легкий сніданок, кава, обід.

 

Знайомтеся з тренером:

2455234Іван Пустовіт, керівник практики Apple Consulting®, менеджер проектів

Спеціалізація: всі аспекти фінансового управління компаніями (промисловими холдингами, мережевим рітейлом, дистрибуцією), ТОС рішення для всіх ланок ланцюгів постачання.

Професійний досвід

З 1998 року – економіст в Групі компаній «Victor» (м.Вінниця).
З 2001 року – аналітик з продажу в дистриб’юторській компанії «Континент» (FMCG) (м. Київ). Здійснив кар’єрний ріст від позиції аналітика з продажу до фінансового директора компанії;
З 2004 року в Apple Consulting® пройшов кар’єрний шлях від консультанта з фінансів до керівника практики фінансового управління та керівника комплексних консалтингових проектів Apple Consulting®.

 

Програма тренінгу: завантажити

Для участі у тренінгу обов'язково заповніть реєстраційну форму за посиланням https://form.jotformeu.com/91344695801360 не пізніше 18 червня 2019 р.

Реєструйтеся, кількість місць обмежена!

За додатковою інформацією звертайтеся за електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або за телефоном (050) 6123398.

" "