22-26 Квітня 2019 року

З 22 по 26 квітня 2019 р. ТПП України за підтримки Посольства Киргизької Республіки в Україні організовує діловий візит українських підприємців  до КИРГИЗЬКОЇ РЕСПУБЛІКИ.

 

Протягом перебування в Киргизстані члени бізнесової делегації візьмуть участь в українсько-киргизькому бізнес-форумі, В2В- зустрічах, відвідають киргизькі підприємства. Окрім цього, членам бізнесової делегації буде запропонована незабутня екскурсія до гірського озера Іссик-Куль.

ТПП України запрошує долучитися до складу ділової делегації українські підприємства, представників виробничих і торговельних компаній.

Киргизька сторона цікавиться такими напрямами співробітництва: сільське господарство (постачання зернових, олії, масла), альтернативна/вітрова енергетика, IT-технології,садівництво,бджільництво, легка промисловість, туризм, автомобілебудування (складання). Акцент зроблено на  експорті до КР фруктів та ягід,оскільки валову частку економіки займає виробництво джемів/варення.

Основні статті українського експорту – фармацевтика, готова продукція із зерна, цукор і кондитерські вироби, м'ясо й їстівні субпродукти, какао та продукти з нього, папір і картон.

Основні статті українського імпорту – їстівні плоди та горіхи, текстиль, продукти неорганічної хімії, машини.

У м. Бішкек розміщене одне з найбільших підприємств по виготовленнюбавовняного волокна!

Орієнтовна вартість участі в бізнес місії - 1250 $

РЕЄСТРАЦІЯ

До вартості включено:

- авіапереліт Київ-Бішкек-Київ;

- внутрішні трансфери (а/п – готель – а/п, трансфери протягом робочих днів,  трансфер з\до регіону о. Іссик-Куль);

- проживання;

- сніданки в готелях;

- екскурсія;

- медична страховка.

Проект програми

 

За детальною інформацією щодо умов і вартості участі звертайтеся до Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України – Ольга Сухенко (+38 (067) 230 90 38, +38 (044) 461 98 07, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).

ДОВІДКОВО:

КИРГИЗЬКА РЕСПУБЛІКА - столиця –м. Бішкек

Релігія – іслам

Державні/офіційні мови – киргизька (державна), російська (офіційна).

Межує на півночі з Казахстаном, на заході – з Узбекистаном, на півдні – з Таджикистаном, на сході – з Китаєм.

Національна валюта: киргизький сом (KGS,

ВАЖЛИВО ЗНАТИ: Киргизстан – єдина країна в Центральній Азії, яка отримала від Європейського Союзу статус ВСП+, який дає право киргизьким виробникам експортувати в Європу та інші сусідні країни по нульовим тарифним ставкам близько 6 тис. товарних позицій.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "