Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата засвідчує Вам свою повагу та повідомляє, що в місті Варшава (Республіка Польща) з 29 по 30 травня 2019 року відбудеться міжнародна виставка China Homelife Show 2019.

 

Це найбільша торгова виставка кращих виробників з Китаю у Центральній та Східній Європі. Цього року очікується понад 1 000 компаній-виробників з Китаю, які представлять будівельні матеріали, побутову та промислову електроніку, меблі, текстиль та одяг, продукти харчування, посуд, подарунки та інше. Більш детально ознайомитись з переліком товарів та компаній-учасників виставки Ви можете за наступним посиланням: https://warsawexpo.eu/en/wydarzenie/china-homelife-poland-2/.

Кіровоградська РТПП вже в п’яте організовує колективну поїздку представників делегації ділових кіл нашого регіону для відвідування виставки China Homelife Show.

Під час поїздки заплановано: відвідування виставки, бізнес зустрічі в форматі В2В, участь представників делегації в роботі семінарів, конференцій, лекцій, майстер-класів на тему ведення бізнесу з китайською стороною та отримання кваліфікованої консультації з організації імпорту з Китаю.

Пропонуємо Вам увійти до складу делегації, яка 29-30 травня 2019 року відвідає виставку China Homelife Show 2019.

Учасникам, що ввійдуть до складу делегації, будуть надані безоплатно:

  • проїзд на автобусі за маршрутом Кропивницький - Варшава (Польща) - Кропивницький;

  • проживання та харчування (1 доба);

  • послуги перекладачів та участь в лекціях під час виставки. Reklama internete - Eugenijaus Mockaičio Profesionalios SEO paslaugos gera kaina www.seopaslaugos.com

Учасники сплачують організаційний внесок у розмірі 2500 грн. (з ПДВ).

З питань участі пропонуємо звертатись до управління зовнішньоекономічної діяльності Кіровоградської РТПП за тел.: (0522) 35-18-56.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "