У період з 10 по 14 березня ц.р. планується реалізувати ділову місію до Оману, зокрема українсько-оманський бізнес-форум в м. Маскат (ТПП Оману), метою якого є встановлення та посилення бізнес зв’язків між двома країнами. Також буде запропонована культурна програма та ділові зустрічі з компаніями.

Ділові кола Оману зацікавлені купувати у великих обсягах та на постійній основі українські продукти харчування, корми для тварин, промислові товари та інше, а також готові розглянути інвестиційні проекти українських компаній. Султанат Оман є дуже перспективним напрямом з огляду на його географічне розташування та досить ліберальні законодавчі вимоги до товарів, що імпортуються.

Наразі опрацьовуються організаційні питання щодо програми, вартості, логістики та інше.

Попередня вартість участі в бізнес-місії складає 1350 доларів США, що включає перельоти Київ-Маскат-Київ, візову підтримку, трансфери згідно з програмою, проживання, участь в ділових заходах та двосторонньому бізнес-форумі, а також культурну програму.

Бізнес-зустрічі організовуються окремо під кожну українську компанію. Чим раніше Ви вирішите бати участь в Форумі, тим результативніші будуть переговори та ділова програма.

ТПП України пропонує долучитися до складу бізнес-місії українським підприємствам, представникам виробничих та торговельних компаній.

Участь у діловій місії дозволить представникам українського бізнесу встановити прямі контакти, налагодити взаємовигідні коопераційні зв’язки, отримати актуальну інформацію про ситуацію на цікавому для них оманському ринку.

Контактна особа - Анна Любима (+380955466509, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.), Ольга Сухенко (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., +380444619807)

 

-------------------------------------- 

Султанат Оман: столиця – м. Маскат.
Розташований на південному сході Аравійського півострова.
Природні ресурси: нафта, природний газ, мідь, гіпс і деякі види мармуру.
Офіційна релігія: іслам.
Державна мова: арабська, використовується англійська.
Населення за межею бідності: відсутнє!
Ключовими компонентами стратегії диверсифікації Оману є розвиток туристичної та газової сфер.
Структура експорту: нафтопродукти, текстиль, риба, метали, реекспорт.
Структура імпорту: машини, транспортне обладнання, промислові товари, продукти харчування, сільськогосподарські тварини, мастильні матеріали. Игровые автоматы в казино Elslots онлайн имеют повышенный RTP, что позволяет игрокам играть дольше и выигрывать чаще.

 

ЗАПРОШУЄМО ВСІХ ЗАЦІКАВЛЕНИХ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ЗАХОДІ ТА ДОЛУЧИТИСЬ ДО ПЛІДНОЇ СПІВПРАЦІ!

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "