Запрошуємо спеціалістів з НАССР підприємств з виробництва харчових продуктів та аграрного сектору взяти участь у БЕЗКОШТОВНОМУ третьому тренінгу, присвяченому підготовці до перевірок підприємства, що проводяться Держпродспоживслужбою відповідно до затвердженого Плану.

Учасників тренінгу ознайомлять із змістом нормативно-правових актів, вимоги яких передбачають проведення перевірок, правами та обов‘язками суб`єктів господарювання під час державної перевірки.

Слухачі отримають кваліфіковану допомогу у складанні плану підготовки бізнесу до перевірки, ознайомлять із механізмами та інструментами, що знижують ступінь ризику господарської діяльності. Наша мета - підвищення обізнаності та реалізація прав бізнесу при взаємодії з контролюючими органами у сфері безпеки харчових продуктів.

По закінченню тренінгу учасники отримають сертифікати про проходження тренінгу з підготовки підприємства до державних перевірок.

Тренінг відбудеться онлайн за допомогою системи ZOOM. Початок 28 травня 2020 року о 10.00.

Проект ініційовано громадською організацією "Аналітичний центр Аграрного союзу України" у партнерстві з Торгово-промисловою палатою України, за підтримки Посольства Нідерландів.

Бажаючих взяти участь у тренінгу просимо надсилати заявки на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (П.І.Б учасника, посаду, тел., e-mail). Координатор проекту в Кіровоградському регіоні Воленшчак Надія, тел. (050) 341-13-32.

Зареєстрованим учасникам буде надіслано програму заходу та посилання, на ZOOM-конференцію.