Без цілей життя схоже на хаос, на низку випадкових подій, які неможливо контролювати. Цілі допомагають розібратися з бажаннями, можливостями, планами, дозволяють досягти найважливішого. Поставити перед собою реальні цілі дозволить позитивна самооцінка – віра в себе, у власні сили.

20 листопада за ініціативи Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати, у рамках партнерства з програмою «CUTIS», відбудеться тренінг для представників малого та середнього бізнесу на тему «Підвищення самооцінки та вміння ставити цілі».

Тренінг орієнтований на жінок у бізнесі.

Вміння ставити цілі дозволить жінкам-підприємницям розширити знання про формування цілей за методом SMART. Учасники тренінгу вчитимуться формувати цілі в залежності від сфери або напрямку діяльності: перегляду маркетингових підходів, розвитку персоналу, зміцнення власних навичок, залучення громадськості, капітального розвитку бізнесу тощо.

Блок «Підвищення самооцінки» розкриє окремі аспекти професійної діяльності: вміння стати впевненою в своїй професійній діяльності, самоствердження та здатності жінки-підприємниці  відчувати радість. Правильно сформована власна гідність дозволить сприймати легше інших; людині легше шанувати себе і спілкуватися з оточуючими на рівних!

Наш спікер: Тетяна Котенко – тренерка програми «CUTIS», керівниця НКП програми ЄС Горизонт 2020 за напрямком "Малі та середні підприємства", кандидат економічних наук, підприємниця.

 Тренінг проходитиме онлайн, за допомогою додатку ZOOM. Участь БЕЗКОШТОВНА за умови попередньої реєстрації: https://docs.google.com/forms/d/16zSAUnCJVaqoz2XM8GzL-teVra6RT-mxy7_gNkaesUM/viewform?edit_requested=true

 Початок занять 20 листопада 2020 року, о 10.30. Орієнтовна тривалість – 2 години.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "