11 лютого 2020 року об 11:00  відбудеться Онлайн-конференція на тему "Вплив карантинних заходів на бізнес в різних країнах світу" за участі представників ТПП України за кордоном, іноземних дипломатичних установ та Міжнародного Трейд Клубу в Україні (МТК).

802 2Під час конференції учасники зможуть:

- дізнатися як реагують інші країни на COVID-19,
- обговорити заходи щодо компенсації громадянам і бізнесу втрат від карантинних та інших обмежувальних заходів запроваджених в різних країнах світу,
- проаналізувати економічні прогнози, програми, заходи відновлення зростання, можливі загрози для ринків, можливість перегляду торговельних режимів,
- визначити вплив цих заходів на можливості доступу українських суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності до ринку країни.

Метою онлайн-конференції є також напрацювання зв’язків українського бізнесу з бізнесменами закордоння, представниками ТПП України в світі, а також іноземними дипломатичними установами.

Контакти для довідок: 

Анна Любима (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., тел.: +38 095 546 65 09)

Валерія Забашта (+38 050 366 49 97, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)

Конференція відбудеться за допомогою системи ZOOM.

Реєстрація доступна за посиланням

Тривалість вебінару - 1 година 30 хв.

Робоча мова - російська.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "