Запрошуємо уповноважених осіб та членів тендерних комітетів, представників бізнеса пройти навчання «Нововведення у публічних закупівлях», що відбудуться 25-26 лютого, офлайн у Кіровоградській регіональній торгово-промисловій палаті (м. Кропивницький, вул. Преображенська, 79-а).

22022021У програмі навчань:

- Огляд основних змін положень Закону України «Про публічні закупівлі»;

- Уповноважена особа чи тендерний комітет? Особливості роботи;

- Як проводити закупівлі до 50 тис. грн. Prozorro Market та його використання;

- Види процедур закупівель та підстави для їх застосування;

- Тендерна документація: вимоги, особливості складання та порядок затвердження;

- Основні умови договору;

- Критерії оцінки. Розгляд тендерних пропозицій, їх відхилення;

- Відповідальність у сфері публічних закупівель;

- Інші питання.

Заняття проводитиме віцепрезидент КРТПП, магістр права, досвідчений тренер-практик у сфері публічних закупівель Людмила Солонар.

Учасники консультацій отримають методичні матеріали та рекомендації, що стануться в нагоді задля вдалої участі у торгах, а за підсумками занять – сертифікати про проходження навчання.

Особливу увагу, відповідно до карантинних вимог, приділяємо здоров’ю учасників. Температурний скринінг, масковий режим, використання дезінфікуючих засобів - обов’язкові. Підвищено вимоги до прибирання та дезінфекції як навчальної аудиторії так і місць загального користування.

Останній день реєстрації – 24 лютого (середа). Кількість місць обмежена.

Зареєструватись можна за тел. (0522) 30-87-24, надіславши заявку на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або заполнивши анкету за посиланням: https://goo.su/14r1

Початок занять з 10.00

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "