2017-07-20-ElvortiКомпанія «Ельворті» запустила спеціальний соціальний проект під назвою «Приєднуйся до команди Ельворті» В рамках проекту член КРТПП запрошує аграріїв різних регіонів та випускників кращих аграрно-технічних вишів України відвідати підприємство.

Метою є наочна демонстрація еволюції розвитку компанії. Головна ж ціль проекту – популяризувати професію "інженер" серед студентів, а також ознайомити з роботою заводу та продукцією, яку він випускає. Проект направлений на спілкування відвідувачів зі спеціалістами, інженерами, конструкторами компанії, ознайомлення з сучасним інноваційним виробництвом та новим високотехнологічним обладнанням.

Учасники проекту матимуть змогу напряму поспілкуватися з виробниками техніки, отримати найсвіжішу інформацію про сучасну аграрну техніку та новинки продукції компанії. Організатори забезпечуватимуть індивідуальний підхід до кожного учасника. Більше того, найактивніші аграрії, які візьмуть участь в проекті, отримають унікальну можливість на спеціальні сезонні знижки на техніку «Ельворті».

Першою ланкою в реалізації цього проекту є Дні відкритих дверей, які протягом першого півріччя 2017 року, під час весняної посівної, проходили на заводі «Ельворті». Підприємство відвідали аграрії з багатьох областей та студенти й випускники найкращих профільних університетів країни. Спеціалісти компанії презентували нову та серійну продукцію, ознайомили з особливостями робочих місць та професій.

Компанія, в рамках проекту «Приєднуйся до команди Ельворті», буде й надалі проводити подібні заходи для аграріїв з Полтавської, Одеської, Херсонської та інших областей України. Що ж стосується популяризації професії «інженер», то наступним етапом співпраці з провідними вишами України стане оформлення спеціалізованих лабораторій на їх базі.

За проектом можна слідкувати на офіційному сайті, а також на сторінці компанії у Фейсбук.

За матеріалами прес-служби ПАТ «Ельворті»

" "