DSC065825 квітня 2019 року, НТУ «Харківській політехнічний інститут» (ХПІ) разом з Економіко-технологічним інститутом ім. Роберта Ельворті презентували для учнів та батьків старших класів обласного центру Лабораторно-експериментальну STEM-зону.

 DSC0687

 

«Неважливо, яку професію ви оберете. Головне, щоб вона була вашою, щоб ви працювали із натхненням. Фізика, хімія та інші науки, які тут презентовані, – це класно, це світ, в якому ви живете. Ми хочемо, щоб у вас запалав вогник любові до цих наук», – сказав під час презентації представник ХПІ Сергій Петров.

Для усіх відвідувачів, окрім презентації потужностей ВНЗ, проводились КВЕСТи з робототехніки, фізики, хімії, інформатики та ін. Для цього залучалась велика кількість експериментальних моделей та розробок, а також лабораторного обладнання.

«Ми у ХПІ здобули партнера, який повністю розділяє наше бачення якісної освіти в Україні, яка впроваджує нові технології. Саме STEM-технології у навчанні розвивають у студентів здібності до дослідницької, аналітичної роботи, експериментування та критичного мислення», – підкреслив перший проректор ЕТІ ім. Роберта Ельворті Ігор Василенко.

 

 DSC0731

 DSC0677

" "