Сьогодні на ринку дуже великий вибір опалювальної техніки, обрати щось одне дуже не просто. Деякі обігрівачі можуть викликати сумнів своїм походженням, інші не влаштовувати якістю тепла чи майбутніми витратами, вартістю встановлення системи, виглядом і т.д. А так хочеться, щоб у домі було комфортно, тепло та приємно.

 

Обираючи опалення для свого житла важливо зупинитися на тому, що виправдає ваші очікування по теплу та оплаті.

ob1Досвід розвинених країн показує, що більшість людей обирають електричні системи опалення. І цьому, здебільшого, сприяє активний розвиток відновлювальних джерел електроенергії.

Розглянемо найпоширеніші види електроопалення у нашій країні: конвекційне і променисте. Помізкуймо над їх перевагами та недоліками.

До конвекційного відносяться: електричні котли, конвектори (різноманітні дуйчики). Такі обігрівачі досить швидко прогрівають повітря у приміщенні, але так само швидко воно й остигає після вимкнення приладу. Прогріте повітря постійно рухається разом із частинками пилу, тепле підіймається вгору, у найбільш не корисну площу, а холодне опускається до низу, де ніжки, які хочеться зігріти. У таких умовах кисень згорає, повітря пересушується, тому виникає потреба провітрювання і тепло проникає на вулицю. Заощаджувати не виходить, доводиться весь час користуватися обігрівачами, щоб підтримувати комфортну температуру.

Променисте опалення, що у більшості випадків сьогодні обирає весь світ – гріє наче сонечко, м’яко зігріваючи. Промені тепла у першу чергу прогрівають тверді предмети, стіни кімнати, людину, а від них – повітря. Тому при провітрюванні тепло зберігається, адже воно в самій конструкції будівлі.  

Український виробник електричних обігрівачів УДЕН-УКРАЇНА допоміг нам розібратися у цьому питанні: «Обираючи електрообігрівачі панельного типу нашого виробництва, клієнти можуть бути впевненими у їх безпеці, економічності та надійності.

ob2Клієнти UDEN-S обирають із двох основних лінійок низькотемпературних електрообігрівачів: металокерамічних та керамогранітних. Це дві різні запатентовані технології виробництва, але з однією унікальною ідеєю – надійного розміщення нагрівального кабелю у товщі теплонакопичувача, але у металокерамічних теплонакопичувач ще й захований у металевий корпус. Наші обігрівачі не світяться і не спалюють кисень.

Саме теплонакопичувач та його теплозберігаючі властивості і є особливістю наших обігрівачів. На робочу температуру, 80 +/- 5 градусів, обігрівач виходить за 15-30 хвилин після ввімкнення, а остигає протягом 1-4 годин! Тобто, весь цей час він віддає тепло, не споживаючи електроенергії.

Всі обігрівачі абсолютно безпечні як для дорослих, так і для діток. Користувачі можуть бути впевненими у надійності виробника. Це підтверджує обмінна гарантія, що діє на продукцію протягом 5 років, та перемога бренду четвертий рік поспіль у конкурсі «Фаворити успіху», де головним журі є споживачі. А в економічності на власному досвіді вже впевнилися тисячі українців!.

Тож ми дізналися, що причинами ощадливої роботи електричних інфрачервоних низькотемпературних систем є: промениста складова, цей самий обігрів твердих предметів, людей, від яких опосередковано прогрівається повітря; зменшення повітрообміну за рахунок просушення стін, витіснення вологи з них, та мінімальний перепад температури по висоті приміщення.

На сьогодні це найбільш екологічне, економічне опалення та достойна альтернатива традиційним обігрівачам. Друзі, обирати вам. Головне, щоб взимку було тепло, економно та гарно! Тепла та краси усім!

" "