2017-06-13-Doradcha grupaДля цілісності процесу імплементації директив ЄС в Україні, представлення питань сталого розвитку в усіх аспектах торговельних відносин, для того, щоб результати євроінтеграційної політики відчувало все суспільство, бізнес і, насамперед, МСП, а також з метою надання рекомендацій щодо імплементації глави 13 Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, за ініціативи ТПП України створено Дорадчу групу з питань сталого розвитку української сторони.

Дорадча група з питань сталого розвитку – це команда експертів галузей економіки України, що працюватиме задля грамотної, свідомої побудови всіх євроінтеграційних реформ, від планування до моніторингу й оцінювання. Вона створена з урахуванням критеріїв, застосованих при формуванні Дорадчої групи європейської сторони. На сьогодні до її складу входить 29 організацій. Група відкрита до діалогу і вступу нових членів. Узагальнювати досвід і презентувати його на міждержавному рівні – ось головний меседж новоствореного об’єднання.

На прес-конференції, проведеній 9 червня, повідомили, що Дорадча група за участю ТПП України вже презентувала себе європейській спільноті, взявши участь у Першому Форумі громадянського суспільства у Брюсселі, що проходив 29-30 травня 2017 року в рамках першого засідання Підкомітету Україна – ЄС з питань торгівлі та сталого розвитку, де вони окреслили подальші кроки щодо розбудови інституції в Україні.

За інформацією прес-служби ТППУ / 13.06.2017.

" "