uden-s logoЧлен КРТПП, виробник енергозберігаючих обігрівачів UDEN-S традиційно надає свій теплий лот на Великодній благодійний аукціон у Кропивницькому. 

Цьогорічний Великодній благодійний аукціон пройде 12 квітня в обласному художньому музеї. Зібрані кошти, як і минулого року, передадуть на потреби обласного онкологічного диспансеру.

Кропивницький виробник енергозберігаючих обігрівачів UDEN-S щороку надає на аукціон теплі лоти – панелі з ручним художнім розписом, повідомила менеджер зі зв'язків з громадськістю компанії Людмила Заболотня.

Wind-UDEN-SЦього разу лотом аукціону стане новинка – керамогранітний дизайн-обігрівач «Вітер». Основна його відмінність від традиційних обігрівачів полягає у тому, що його дію киристувач починає відчувати вже через 20 хвилин після ввімкнення. А після вимкнення «Вітер» продовжує віддавати тепло протягом 2-4 годин. Технологія виготовлення, склад та оформлення не мають аналогів не тільки в Україні, а й у всьому світі.

Більше про Великодній благодійний аукціон можна дізнатись з його офіційного сайту. Інформація ж про цьогорічні лоти розміщена на сторінці аукціону у Facebook.

Прес-служба 20.03.2017.

" "