impex-94Виробничо-технічний центр «ІМПЕКСМАШ» (член Кіровоградської РТПП) 24-26 лютого 2016 року організував семінар-виставку, де презентував споживачам обладнання для хлібобулочних та кондитерських виробів. Участь у цьому заході прийняв і представник КРТПП.

ВТЦ «ІМПЕКСМАШ» розпочав свою діяльність в 1997 році. Спочатку вони займались експортом обладнання для харчової промисловості, а з часом і самі стали створювати високотехнологічні машини. Сьогодні підприємство займає провідні позиції в цій галузі в Україні.

Маючи досвід постачання і сервісного обслуговування імпортного обладнання вони знали їх всі переваги та недоліки. Тому при створенні власних машин все це було враховано. Все, що пропонує сьогодні ІМПЕКСМАШ – це висока якість і конкурентоспроможні ціни.

Ще однією перевагою є географічне розташування підприємства і, відповідне, дуже оперативне вирішення питань сервісного обслуговування. До слова сервісна служба працює 24 години на добу.

impex-24Серед клієнтів компанії хлібокомбінати ПАТ «Київхліб», підприємства Запоріжжя, Черкас, Маріуполя і багато інших. В цьому заході приймали участь представники великих підприємств, середнього та малого бізнесу і ті, хто тільки планує розпочати свій бізнес.

Особливу гордість відчуваєш при демонстрації обладнання з надписом «Зроблено в Україні». Яскравою була демонстрація в роботі відсаджувальних машин, лінії для глазурування печива, різноманітних печей, в тому числі з використанням альтернативних джерел енергії. Презентація продемонструвала здатність наших підприємців робити високоякісну конкурентну продукцію.

Господарі презентувало також «бізнес під ключ» - це комплекти обладнання з технологією та рецептурою для виробництва «пончиків берлинер» і цукрового печива. Ще одним напрямом роботи стало постачання інгредієнтів для хлібопечення та кондитерського виробництва – різноманітних поліпшувачів, хлібопекарських та кондитерських сумішей, начинок, посипок та іншого.

Говорять учасники.

Василь Стрижак, АФ «Маяк», Полтавська область: «Наше господарство не тільки вирощує врожаї, але займається і переробкою продукції. Ми маємо виробництво хліба, макаронних виробів, а зараз плануємо освоїти виробництво кондитерських виробів. Зараз на нашому підприємстві вже працює обладнання ВТЦ «Імпексмаш». Я дуже задоволений співпрацею з «Імпексмашем» і сьогодні на семінарі побачив в роботі обладнання, яке я планую придбати вже в найближчому майбутньому».

Станіслав Миколайович, Дніпродзержинський хлібзавод №3: «Я знав про цю компанію, навіть спілкувався з ними по телефону, але побачено вразило. Будемо співпрацювати з ними. Зараз у нас вийшов з ладу імпортний агрегат. Чекати його заміни потрібно 1,5 місяця. Придбавши обладнання «ІМПЕКСМАША» ми будемо мати можливість всі проблеми вирішувати протягом 1-2 діб».

impex-26Михайло Куксенко, генеральний директор Запорізького хлібокомбінату №1: «В наших планах налагодження виробництва високоякісних кондитерських виробів. Як справжній українець вирішив побачити все своїми очами. Дуже гарне враження. Багатофункціональне обладнання. На Заході за кожну опцію треба доплачувати, а тут все в базовому варіанті».

Представник ТМ «ХЛЕБОСОЛОФФ», м. Глухів, Сумська область:«Ми також плануємо освоїти виробництво кондитерських виробів європейської якості і очікуємо, що «ІМПЕКСМАШ» нам в цьому допоможе. Важливо те , що тут можливо отримати і обладнання, і технології, і рецептури, і інгредієнти».

По завершенні демонстрації роботи обладнання у учасників була можливість покоштувати свіжовироблені вироби. Можемо констатувати – це дуже смачно!

 29.02.2016

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "