yatranТДВ «М'ясокомбінат «Ятрань» (член Кіровоградської РТПП) - один із лідерів підприємств української харчової промисловості.

В 2012 році вперше серед підприємств м'ясопереробної галузі пройшло сертифікацію по схемі FSSC:22000 - систем менеджменту безпечності харчових продуктів в основі якої лежать міжнародні та незалежні стандарти ISO 22000:2005 та ISO/TS 22002- 1:2009 / PAS 220:2008. Це дозволило перейти на якісно вищий рівень забезпечення безпечності продукції в ланцюгу від постачальника до виробника і до споживача.

Yatranchik presentation1Сосиски і ковбаси серії «Ятранчик» - це надзвичайно смачна продукція вищого сорту, яка до вподоби споживачам усіх вікових категорій, а це означає, що там відсутні будь-які замінники м'яса. Сосиски Дитячі вищого сорту та ковбаса варена Дитяча вершкова отримали дозвіл МОЗ для харчування дітей шкільного та дошкільного віку від 3-х років.

22.06.2016 року ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань» отримав сертифікат Всеукраїнської громадської організації «Жива планета», який підтверджує, що сосиски варені «Ятранчик» вищого сорту:

Certificate transparent 1- відповідають вимогам СОУ OEM.08.002.036.069:2012 Продукти переробки м’яса та молока. Екологічні критерії оцінювання життєвого циклу, що розроблені у відповідності до стандарту ДСТУ ISO 14024:2002 (ISO 14024:1999, IDT);
- продукцію сертифіковано згідно ISO 14024, екологічний сертифікат № UA.08.002.433;
- продукцію виготовлено з відбірної сировини високої якості, без вмісту харчових добавок ненатурального походження, без вмісту караганіну (Е-407, замінник желатину, який застосовується для збільшення об’єму продукту), без вмісту ГМО;
- застосовуються технології більш чистого виробництва.

Прес-служба / 08.08.2016