metal-2016-galeria-01-463x348Найважливіша подія ливарної галузі в центрально-східній Європі за підтримки польського міністерства розвитку.

В рамках розширення ринків збуту, а також впровадження інноваційних технологій у виробництво, представники компанії «Металит» (члена Кіровоградської РТПП) відвідали одну з провідних виставок в Європі, яка проводилася у виставковому комплексі Targi Kielce. Експо під назвою Targi Kielce Metal продемонструвала передові технологічні рішення в ливарному виробництві, а саме:

- комплексні рішення для оптимізації ливарних процесів;
- нова лінія модифікаторів для ливарних процесів від зарубіжних постачальників;
- новітнє обладнання для ливарного виробництва.

Виставку відвідали представники з більш ніж 120 компаній, серед них 73% іноземних фірм із країн, представлених учасниками ( Австрія, Китай, Чехія, Данія, Іспанія, Нідерланди, Ліхтенштейн, Латвія. Македонія, Норвегія, Україна, США, Великобританія, Італія і, звичайно, Польща.)

Експонати з-за кордону склали 54% всіх учасників ярмарки, що на 100% більше, ніж на попередніх. Це доводить, що виставка METAL успішно відновила свої сильні позиції в якості єдиної і самої важливого події ливарної промисловості в цій частині Європи.

Прес-служба / 08.11.2016

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "