gob18-19 квітня 2016 року в Кіровоградській торгово-промисловій палаті відбувся тренінг щодо проведення гендерного аналізу програм, видатків бюджету та розробки рекомендацій по внесенню змін до програм, а також результативних показників їх виконання для Робочої групи з реалізації в Кіровоградській області проекту «Гендерне бюджетування в Україні».

Проект «Гендерно-орієнтоване бюджетування в Україні» (Проект ГОБ) фінансується Шведським агентством міжнародного розвитку (SIDA) та впроваджується консорціумом у складі трьох консультаційних компаній: Indevelop, CPM та НІРАС.

В тренінгу взяли участь національні експерти, президент Кіровоградської РТПП - місцевий консультант Ірина Саєнко і представники виконавчих органів Кіровоградської ОДА.

gob-1Були презентовані та обговорені результати гендерного аналізу обласних цільових соціальних програми розвитку фізичної культури і спорту на 2012-2016 роки та «Молодь Кіровоградщини» на 2011-2015 роки.

Також відбулась робота в групах щодо підготовки рекомендацій по внесенню змін до програм та результативних показників їх виконання з метою вирішення виявлених проблем гендерної нерівності та план дій на 2016-2018 роки.

Прес-служба / 18.04.2016

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "