organika 2Семінар на тему: «Розвиток ринку органік- та еко-продукції в Україні та у світі. Цінова політика. Сертифікація. Інвестування» відбувся 25 квітня 2016 року в Кіровоградській торгово-промисловій палаті.

Захід у Кіровоградській ТПП протягом року відбувся вдруге, та організований з метою популяризації виробництва органічної та екологічної продукції, сприяння виходу українських малих та середніх підприємств на внутрішній та міжнародні ринки органічної та екологічної продукції.

Організаторами заходу виступили Кіровоградська РТПП, Центр екологічної сертифікації та маркування ВГО «Жива планета» та Інститут екологічного управління та збалансованого природокористування.

organikaІніціативу провести семінар підтримав і департамент агропромислового розвитку Кіровоградської ОДА, який на ньому був представлений заступником директора В’ячеславом Мухою та начальником відділу виробництва та маркетингу продукції рослинництва Григоріяєм Арсірієм.

Учасники семінару дізнались про тенденції розвитку ринку органік- та еко- продукції в Україні та у світі, про поточну ситуацію на внутрішньому та міжнародному ринках, особливості сертифікації виробництва, цінову політику, позитивну динаміку розвитку екологічно чистої продукції.

organika 3На заході було презентовано органічні добрива «ЕМ» (ефективні мікроорганізми), які виробляються з використанням японської технології кіровоградським виробником ТОВ «ЕМ Україна». Біопрепарати ЕМ внесені до Переліку сертифікованих добрив і засобів дозволених для використання в органічному сільському господарстві та сертифіковані органом «Органік Стандарт» як органічне добриво для зернових, зернобобових, технічних, плодово-ягідних, овочевих та олійних культур.

Під час семінару учасники мали можливість поспілкуватись із спеціалістами ПП «Екорост», які охоче поділилися досвідом органічного землеробства та своїми успіхами у цій галузі сільського господарства.

Прес-служба / 25.04.2016

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "