derzh-1В Кіровоградській РТПП 25-26 квітня 2016 року відбувся семінар з питань застосування електронних закупівель.

З набранням чинності Закону України «Про публічні закупівлі» державні підприємства, установи та організації у 2016 році повинні поступово перейти на систему публічних закупівель та здійснювати придбання необхідних товарів, робіт та послуг лише з використанням системи ProZorro. Система є новою та повністю змінює усталений рокам підхід до використання бюджетних коштів. Проте, як і раніше, введення нових законодавчих норм у даній сфері потребує детальних роз’яснень та практичних порад щодо користування сучасними механізмами публічних закупівель.

Під час заходу була розглянута низка питань – від організації торгів у відповідності до Закону України «Про публічні закупівлі» до контролю та відповідальності за порушення законодавства, у тому числі: ключові нововведення законодавства, практичні аспекти роботи у системі ProZorro, особливості складання тендерної документації та пропозицій за новими правилами, порядок проведення відкритих торгів, конкурентного діалогу, переговорної процедури закупівлі.

derzh-2У семінарі взяли участь співробітники державних підприємств та установ з м. Кіровограда, м. Олександрії, Новомиргородського та Олександрівського районів області, а також представники бізнесу.

Сподіваємось, що і надалі плідна співпраця Кіровоградської РТПП, органів державної влади, місцевого самоврядування та бізнесу допоможе активно просувати реформу державних закупівель на Кіровоградщині.

 Прес-служба / 27.04.2016

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "