haccp-02В Кіровоградській РТПП 12 травня 2016 року відбувся семінар на тему «Нове харчове законодавство. Завдання, відповідальність та нові можливості для операторів ринку. Практичні аспекти впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР».

Семінар відбувся в рамках Програми ЄС всеохоплюючої інституційної розбудови для України. Проект впроваджується консорціумом на чолі з Grontmij A/S.Участь у семінарі взяли представники органів державної влади, місцевого самоврядування та усіх найбільших підприємств харчової промисловості Кіровоградщини.

Серед учасників – директор Департаменту продовольства Мінагрополітики Микола Мороз, директор Департаменту агропромислового розвитку Кіровоградської ОДА Сергій Коренюк, експерти Жанна Пастовенська та Юрій Оглашенний.

haccp-01На заході були обговорені питання сприяння вдосконаленню системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні за принципом «від лану до столу» шляхом приведення законодавства України, інституційної інфраструктури та системи державного контролю у відповідність до регуляторної та адміністративної політики і практик ЄС.

Прес-служба / 12.05.2016

 

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "