novgor 1В області, на базі Кіровоградської РТПП, відбулась друга презентація реалізації проекту Кіровоградської обласної ради «Побудуємо майбутнє разом!»

27 травня в Кіровоградській РТПП розпочався дводенний семінар «Адаптація внутрішньо переміщених осіб в місцевій громаді смт Новгородка». Захід відбувається у рамках проекту Кіровоградської обласної ради «Побудуємо майбутнє разом!»

novgor 2Учасниками семінару стали люди, які вимушено переїхали на Кіровоградщину з Донецької та Луганської областей, а також АР Крим та потребують допомоги у вирішенні соціальних питань.

У роботі семінару беруть участь: керівник проекту Валерій Кальченко, директор Департаменту соціального захисту населення Кіровоградської ОДА Олександр Догаров, Новгородківський селищний голова Олександр Сириця, заступник директора Кіровоградського обласного центру зайнятості Богдан Стоян та начальник навчального центру Кіровоградської РТПП Людмила Солонар.

Учасників семінару ознайомили з практичними кроками, які робить влада Кіровоградщини для їх інтеграції в мирне життя, в тому числі на прикладі Новгородки.

Крім того, в рамках семінару передбачено ознайомлення з ходом капітального ремонту гуртожитку для ВПО та ДНЗ в Новгородці, умовами проживання у гуртожитку та отримання дошкільної освіти дітьми.

Нагадаємо, реконструкція гуртожитку для внутрішньо переміщених осіб проводиться за фінансової підтримки Євросоюзу.

novgor 3     novgor 4

Прес-служба / 27.05.2016

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "