tender 8691Сьогодні у Кіровоградській РТПП розпочався дводенний семінар з підвищення кваліфікації спеціалістів у сфері публічних (державних) закупівель. Програмою семінару передбачені лекційні та практичні заняття за наступною тематикою:

- Система функціонування закупівель в Україні. Закон України «Про публічні закупівлі» терміни, ключові нововведення, практика застосування.
- Тендерний комітет та уповноважені особи замовника.
- Порядок визначення предмета закупівлі та поетапність дій замовника при проведенні відкритих торгів, конкурентного діалогу, переговорної процедури закупівлі.
- Порядок функціонування електронної системи закупівель. Практичні аспекти оприлюднення інформації в системі Prozorro (допорогові торги). Форми у сфері публічних закупівель.
- Особливості складання тендерної документації на підставі Законів України «Про публічні закупівлі», «Про запобігання корупції», «Про санкції». Кваліфікаційні критерії та інші вимоги до учасників торгів.
- Порядок подання тендерних пропозицій, розкриття, розгляд та оцінка. Електронний аукціон.
- Договір про закупівлю: форма та зміст. Порядок реєстрації договорів та обслуговування бюджетних установ в органах Державної казначейської служби України у 2016 році.
- Державне регулювання та контроль у сфері закупівель. Порядок перевірки замовників органами Державної фінансової інспекції України, практичні рекомендації.
- Способи захисту членами тендерного комітету своїх прав та інтересів під час перевірки органами, що здійснюють державний нагляд і контроль у сфері закупівель (практичні поради, розгляд актуальної практики оскарження процедур, судової практики).

tender 8693Лекційні та практичні заняття проводять фахівці - практики у даній сфері, зокрема бізнес-тренер, член експертно-редакційної ради спеціалізованого журналу «Держзакупівлі», начальник навчального центру КРТПП Л. Солонар, юрист-практик О. Бончук. Також до участі у семінарі запрошені фахівці-практики Держказначейства.

Прес-служба / 22.06.2016

 

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "