DSC 4169-Сьогодні, 26 січня, у Кіровоградській регіональній торгово–промисловій палаті розпочався дводенний семінар-навчання з питань здійснення електронних закупівель через систему ProZorro, з метою підвищення рівня знань спеціалістів відповідальних за організацію та проведення таких закупівель та спеціалістів, які беруть участь в тендерах.

Лекційні та практичні заняття проводить начальник навчального центру Людмила Солонар. До участі у семінарі також запрошені фахівці-практики Держказначейства.

Під час семінару доповідачі нададуть вичерпний навчальний інформаційний матеріал, викладений у формі слайд-шоу, здійснять загальний огляд електронних торгів, ознайомлять слухачів із принципами роботи електронної системи ProZorro, роз'яснять, як ефективно організувати закупівлі та працювати з тендерною документацією.

DSC 4162-Крім того, члени семінару ознайомляться із Законом України "Про публічні закупівлі" та загалом із нормативними актами, що стосуються торгів.

Учасникам семінару буде надано методичні матеріалb та консультаційне обслуговування.

Довідка: ProZorro – система, яку створено з ініціативи громадських організацій, комерційних майданчиків, державних органів та підприємців. Мета – прозоре та ефективне витрачання бюджетних коштів, а також запобігання корупції, завдяки громадському контролю та розширенню кола постачальників.

Прес-служба 26.01.2017

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "