2017-11-15-Canada1Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Роман Ващук та керівник торгівельного відділу Посольства Канади в Україні Адам Барболет побували на відкритті «Українсько-Канадського центру» в ЦНТУ, зустрілися з керівництвом області та представниками бізнес-кіл регіону.

2017-11-15-Canada3Зустріч в обласній державній адміністрації, на якій була присутня й президент КРТПП Ірина Саєнко, була присвячена активізації українсько-канадського співробітництва на регіональному рівні. І відкриття «Українсько-Канадського центру», на думку присутніх, має стимулювати розвиток співпраці між державами в багатьох напрямках.

2017-11-15-Canada2Після презентації соціально-економічного потенціалу Кіровоградщини, учасники зустрічі обговорили перспективи співробітництва в аграрному секторі, енергетичній сфері, а також освітній та медичній галузях.

Крім того, високі канадські гості зустрілися з підприємцями області, зацікавленими у співпраці з канадськими партнерами. Зустріч, учасниками якої стали 15 представників бізнесу регіону, проходила у приміщенні КРТПП.

2017-11-15-Canada5Канадські посадовці наголосили на важливості активізації двосторонніх відносин з центром України, чому, зокрема, мають посприяти запровадження зони вільної торгівлі між країнами та канадські програми з підтримки українського бізнесу. Адже економічні відносини між Україною та Канадою мають потужний потенціал, яки потрібно розвивати.

2017-11-15-Canada4Палату та напрямки її роботи презентував віце-президент КРТПП Ігор Філіпов. А підприємці, які представляють різні види промисловості та є членами регіональної торгово-промислової палати, обговорили з поважними гостями можливості виходу своїх компаній на канадський ринок, а також коло потенційних канадських партнерів для свого бізнесу.

Наприкінці зустрічі канадським гостям презентували пам’ятні подарунки від КРТПП та підприємств області.

2017-11-15-Canada62017-11-15-Canada7

 

 

 

 

Прес-служба / 15.11.2017.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "