2018-03-01-Water Seminar main1 березня 2018 року в Кіровоградській регіональній торгово-промисловій палаті пройшов одноденний науково-практичний семінар «Передові технології та обладнання для модернізації водопровідно-каналізаційного господарства», в якому взяли участь представники обласної влади та провідні експерти галузі.

Організатором заходу витупила Українська асоціація підприємств водопровідно-каналізаційного господарства «Укрводоканалекологія». На заході буди присутні голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, заступник голови ОДА Андрій Коломійцев, президент КРТПП Ірина Саєнко та генеральний директор ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Роман Ілик. Модерував захід експерт асоціації «Укрводоканалекологія» Олександр Романюк.

Учасники семінару розглянули більше 20 питань, актуальних для галузі. Зокрема, досвідом в практиці реалізації проектів енергоефективного водопостачання та водовідведення ділився член КРТПП – директор ПП «ГідроАвтоматизація» Сергій Карелін.

2018-03-01-Water Seminar main3Загалом же учасники заходу дізнались про стан водопровідно-каналізаційного господарства України, а також здобутки та проблеми цієї галузі на Кіровоградщині. А експерти компаній, запрошені до участі в семінарі, розповіли про забезпечення населених пунктів чистою водою, енергоефективну технологію очистки стічних вод, сучасні технології, продукцію, обладнання, матеріали, комплектуючі та інноваційні рішення для водопостачання водовідведення.

Частина семінару була присвячена питанням забезпечення ефективної роботи служб зі споживачами послуг за допомогою сучасного програмного забезпечення, особливостям комерційного та розподільчого обліку, диспетчеризації та автоматизації роботи, проблематиці та рішенню в обслуговуванні водопровідно-каналізаційних мереж, сучасним методам будівництва та реконструкції водопроводів та каналізації, а також створенню розрахунково-інформаційних комплексів інженерних мереж.

Участь у семінарі взяли близько ста осіб.

2018-03-01-Water Seminar main22018-03-01-Water Seminar main52018-03-01-Water Seminar main42018-03-01-Water Seminar main6

Прес-служба / 1.03.2018.

 

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "