zovnishservice 1 053 2018 t.jpgВийшов друком черговий номер журналу Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати. 

У журналі розміщено звіт про роботу Палати за період з 2013 по 2017 роки та інформація про переобрання Ірини Саєнко на посаду президента КРТПП.

Також, з матеріалів номера, можна дізнатись про залучення Кіровоградської області до проекту «Аграрні розписки в Україні», зустріч роботодавців області із заступником міністра освіти України, участь членів КРТПП у виставці в ОАЕ та інше.

Описані у номері й головні події та новини Палати за перший квартал. Серед них: підписання угоди про співпрацю між Кіровоградською та Черкаською ТПП, семінар з обговорення модернізації водопровідно-каналізаційного господарства, Світове бізнес-кафе «Жіноче підприємництво: вихід на зовнішні ринки» та тренінг для підприємців та бізнес-асоціацій «Заходи зі сприяння торгівлі».

Вже традиційно в журналі розміщені матеріали членів Палати та інформація про її нових членів, комерційні пропозиції зарубіжних підприємств, а також аналітична інформація та думки бізнес-експертів щодо актуальних питань економічної галузі. 

Запрошуємо усіх бажаючих розмістити інформацію про ваш бізнес, успіхи, досягнення, комерційні пропозиції та новини. 

Журнал "Зовнішсервіс" №1 (053) 2018 р. <<завантажити номер>>

Архів журналу "Зовнішсервіс" ... >>>

У разі зацікавленості, просимо звертатись за тел. (0522) 35-18-56 або електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Розкрийте потенціал вашого бізнесу з журналом
"Зовнішсервіс"!

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "