2018-03-29-India 129 березня 2018 року на базі НВО “Радій” пройшла бізнес-нарада з питань українсько-індійського торговельно-економічного співробітництва, організована Посольством Республіки Індія в Україні.

На заході були присутні представники провідних підприємств та бізнес-кіл регіону, вищих навчальних закладів, серед яких були і члени КРТПП. Основана увага була зосереджена на актуальних темах розвитку українсько-індійських відносин, зокрема в площині налагодження зовнішньоекономічних зв’язків Республіки Індія із Кіровоградщиною.

2018-03-29-India 2Презентацію на тему сприятливого інвестиційного клімату в Індії та перспектив двосторонньої співпраці між двома країнами провів Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Індія в Україні Манодж Кумар Бхарті.

Учасники заходу отримали можливість окреслити свій потенціал та знайти відповідних партнерів в Індії для подальшої співпраці. Адже, як стало відомо з виступу директора департаменту економіки облдержадміністрації Ніни Рахуби, Індія є надійним і важливим для Кіровоградщини партнером, займаючи перше місце за обсягами експорту продукції товаровиробників регіону серед 110 країн світу, з якими підприємства області мають постійні зовнішньоекономічні та торговельні зв’язки. Крім того, область відкрита для поглиблення взаємовигідного співробітництва та реалізації спільних інвестиційних проектів.

Під час презентації економічного потенціалу та соціально-культурних надбань Індії, Манодж Кумар Бхарті, у свою чергу, звернув увагу учасників наради на сектори, в яких можна розвивати і посилювати українсько-індійське співробітництво. Серед таких напрямків він виокремив туристичну, освітню та аграрно-промислову галузі.

Також пан Посол зустрівся з керівництвом міста й області та відвідав виші й низку підприємств обласного центру.

2018-03-29-India 32018-03-29-India 42018-03-29-India 52018-03-29-India 6

Прес-служба / 30.03.2018.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "