zovnishservice 2 054 2018 tВийшов друком черговий номер журналу Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати. 

-----

У журналі розміщено матеріали про події Палати протягом другого кварталу 2018 року. Так, за квітень-червень в приміщенні КРТПП пройшло декілька заходів, організованих Центром підтримки бізнесу м.Кропивницький. Крім того, керівництво Палати взяло участь у низці заходів як місцевого, так і всеукраїнського та міжнародного рівнів. 

Зокрема, в номері розміщено матеріали про черговий візит делегації Кіровоградщини до Польщі на міжнародну виставку «China Homelife Show 2018», організований Палатою, індустріальний день в обласному центрі та підсумкову конференцію щодо індустріального тижня в ТППУ.

Також, з матеріалів номера, можна дізнатись про спрощення умов ведення бізнесу в Україні, галузі, якими цікавляться іноземні інвестори, роботи тимчасового характеру та інше.

Вже традиційно в журналі розміщені матеріали членів Палати та інформація про її нових членів, комерційні пропозиції зарубіжних підприємств, а також аналітична інформація та думки бізнес-експертів щодо актуальних питань економічної галузі.

------

Запрошуємо усіх бажаючих розмістити інформацію про ваш бізнес, успіхи, досягнення, комерційні пропозиції та новини. 

Журнал "Зовнішсервіс" №2 (054) 2018 р. <<завантажити номер>>

Архів журналу "Зовнішсервіс" ... >>>

У разі зацікавленості, просимо звертатись за тел. (0522) 35-18-56 або електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Розкрийте потенціал вашого бізнесу з журналом
"Зовнішсервіс"!

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "