Відзнаки з нагоди професійного свята підприємцям області вручали 30 серпня у сесійній залі Кіровоградської ОДА.

 

Зі святом присутніх привітали голова ОДА Сергій Кузьменко, президент КРТПП Ірина Саєнко, голова правління обласного відділення УСПП Євген Бахмач, голова обласного об'єднання організацій роботодавців Павло Штутман та інші.

den-pidpr 1

 

Ірина Саєнко традиційно взяла участь у нагородженні, вручивши підприємцям-членам Палати почесні грамоти Президії Торгово-промислової палати України. Вона побажала підприємцям витримки, благополуччя в родинах, любові до себе, своєї справи та своїх працівників.

За значні трудові досягнення, високий професіоналізм, вагомий внесок у забезпечення соціально-економічного розвитку Кіровоградщини та з нагоди професійного свята відзнаки отримали ФОП Таміла Покутня, директор МПП "Антураж А"Наталя Бондар, директор ТОВ "Куртаж" Наталія Гришина, директор ТОВ "Максіден" Сергій Бабак, ФОП Денис Дончевський.

Фотографії з сайту Центральноукраїнського Бюро Новин
den-pidpr 4
   den-pidpr 2 
den-pidpr 3   den-pidpr 5

За вагомий внесок в економічний розвиток регіону, високий професіоналізм та з нагоди Дня підприємця відзнаку "Пам'ятна монета України" від Українського союзу промисловців та підприємців отримав начальник відділу експертизи КРТПП Сергій Малихін.

Прес-служба 

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "