Підприємці Кіровоградщини на чолі з президентом Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Іриною Саєнко у складі  делегації українських промисловців беруть участь у міжнародній виставці China Homelife Turkey 2019 у м.Стамбул (Туреччина).

 

IMG 1f8969430fd75131268161c297ee3a63 VВиставку також відвідав консул Генерального консульства України в Стамбулі Євген Дібров.

    У виставковому центрі Istanbul Expo Center на площі 12 тис.кв.м близько 600 компаній-виробників з Китаю представляють понад 50 тисяч найменувань продукції. Це  текстиль, одяг, аксесуари, продукти харчування, обладнання для ванни та кухні, інструменти, побутова техніка, електроніка, будівельні матеріали, верстати, машинне устаткування та ін.

    На виставковому майданчику відбуваються ділові переговори, конференції, семінари, проводяться майстер-класи та  лекції з питань ведення бізнесу з китайською стороною та організації імпорту з Китаю.

Ця виставка – один з найважливіших торгівельних майданчиків Євразії для розвитку ділових зв'язків. Участь у виставці China Homelife Turkey 2019 забезпечує присутність наших компаній та їх продукції в інформаційному полі ринку Китаю, спрощує отримання дозволів вітчизняними виробниками на експорт до Китаю, дозволяє оцінити потенціал ринку і свої можливості, провести ефективні переговори та укласти договори про співпрацю.V

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "