В рамках візиту делегації з міста Тайчжоу (провінція Чжецзян, КНР) 27 серпня в приміщенні ТПП України (405 к.) з 11:00 до 12:30 відбудеться круглий стіл «Україна-Китай: співробітництво в сфері машинобудування та біотехнологій в медицині». 

Рєстрація а посиланням https://forms.gle/YSKCHSk6xU1Cdxar8

Організатори зустрічі: Український Центр Просування Талантів та Технологій і Торгово-промислова палата України.

До складу делегації з 15 осіб увійдуть генеральні директори чотирьох машинобудівних заводів, представники науково-дослідних центрів фармацевтичної галузі, представники адміністрації та керівництва провінції Чжецзянь.

Члени делегації мають бажання зустрітися з членами Торгово-промислової палати України для обговорення можливої співпраці в сфері машинобудування та біотехнологій у медицині між українськими діловими колами та підприємствами і науково-дослідними центрами з м. Тайчжоу.

Також члени делегації хотіли б ознайомитися зі змінами в інвестиційній політиці в Україні та новими можливостями в економіко-торгівельній сфері.

Участь в заході безкоштовна.

Робоча мова - російська

За додатковою інформацією звертайтесь до дирекції міжнародного співробітництва ТПП України за тел.: (044) 461 98 08, конт. особа Анна Гусак (+38 (095) 546 65 09) або ел. поштою:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "