2Сьогодні, 5 вересня 2019 року, президент Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Ірина Саєнко бере участь у щорічній Зустрічі афілійованих членів та членів-кореспондентів Асоціації європейських торгово-промислових палат на чолі з Президентом Європалати Крістофом Ляйтлем, яка відбувається у Торгово-просмисловій палаті України.

 

 

 

10Основна мета таких зустрічей - визначення кандидатів до складу керуючих органів Асоціації, а також обговорення питань участі Палат у світових ініціативах.

 

 

3В Україні подібний захід відбувається вперше. Принципової ваги цьому заходу надає подальша можливість Торгово-промислової палати України брати участь у Пленарних Асамблеях Європалати, під час яких представники з України мають змогу формувати пропозиції до порядку денного Європейської Комісії, долучатися до роботи у Європейському Парламенті Підприємців, отримуючи можливість прямого спілкування з очільником Європейської Комісії та мати право голосувати в процесі прийняття важливих рішень загальноєвропейського значення. Крім того, участь у європейських програмах Європалати East Invest,East Invest-2, East Invest-3 завжди була невід'ємною частиною роботи ТПП України, спрямованої на підтримку зовнішньоекономічних ініціатив українського малого та середнього бізнесу.11

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "