misi20 листопада 2019 року у Кіровоградській регіональній торгово-промисловій палаті відбудеться засідання круглого столу на тему: «Забезпечення прав юридичних осіб у контексті прозорого ведення бізнесу».

 

Організатор заходу -  Консультативна місія Європейського союзу в Україні із реформування сектору цивільної безпеки (КМЕС). 

Мета заходу – покращення та систематизація комунікації бізнесу з владою, органами правопорядку та місцевого самоврядування, а також іншими зацікавленими організаціями.

Учасники заходу дізнаються про передовий досвід країн Європейського союзу щодо співпраці юридичних осіб та органів правопорядку задля забезпечення прозорого ведення бізнесу. Також Рада бізнес-омбудсмена в Україні представить своє бачення методів покращення бізнес-клімату в Україні, а представники поліції та прокуратури розкажуть про правові основи регулювання діяльності юридичних проваджень.

Запрошуємо до участі представників бізнесу, органів влади та місцевого самоврядування, силових відомств області, а також правозахисників.

Адреса проведення заходу: КРТПП, вул. Преображенська, 79-А, 9:30-12:00.

Для попередньої реєстрації просимо надіслати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. лист з інформацію про учасника: прізвище, ім’я, посада, компанія, телефон, електронна адреса. 

Довідки за телефоном +38(050)488-44-43, (0522)35-18-56

Більше про Місію можете дізнатися тут:

http://www.euam-ukraine.eu/

facebook.com/euamukraine/ 

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "