25 років тому була створена Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата. Історія Кіровоградської РТПП – це значний період, який був наповнений як непростими викликами, так і відчутними успіхами.

25rokiv 2020За цей час Палата стала ефективним комунікаційним майданчиком для продуктивного діалогу між бізнесом та владою, а також надійним партнером для бізнес-структур, підприємств та державних установ Кіровоградської області та України. Ми ефективно взаємодіємо з обласною владою, усіма регіональними палатами України, маємо ділову та практичну підтримку ТПП України.

Вітаю усіх членів КРТПП з 25-річчям, висловлюю сердечне визнання кожному підприємству за сумлінну працю. Переконана, що разом нам вистачить енергії, мудрості, наполегливості і патріотизму, щоб забезпечити системний сталий розвиток Палати, якого ми досягли за останні роки.

Запевняю, що ми докладемо всіх необхідних зусиль, аби регіональна торгово-промислова палата і надалі успішно працювала для всебічного розвитку місцевого бізнесу, становлення потужного середнього класу, зміцнення економічного потенціалу Кіровоградщини.

Енергія фінансів. Енергія свободи. Енергія росту. Енергія успіху.
Сила в дії!

З повагою,
Ірина Саєнко,
Президент КРТПП

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "