Наприкінці вересня на Кіровоградщині відбудеться Міжнародна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки та технологій «AGROEXPO», що є наймасштабнішою в Україні та входить до ТОП-10 агровиставок Європи. Традиційно співорганізатором виставки виступає Кіровоградська РТПП.

Організаційні питання виставки обговорили під час наради, що відбулась в облдержадміністрації за участі заступника голови ОДА Світлани Лобанової, голови наглядових рaд ПрAТ «Гідросилa ГРУП» тa ПрAТ «Ельворті ГРУП» Павла Штутмана, президена КРТПП Ірини Саєнко та керівників профільних структурних підрозділів ОДА.

«AGROEXPO - 2020» проходитиме з 30 вересня по 3 жовтня з дотриманням усіх протиепідемічних вимог. Цьогоріч до експозиції долучаються 306 компаній, 63 з яких стануть учасниками виставки вперше. Зовнішня експозиція вже заповнена на 82%, внутрішня – на 61%.

Традиційно у рамках виставки діятиме «Покровський ярмарок», до участі у якому запросили виробників усіх районів та ОТГ Кіровоградщини.

Крім того, на виставці представлять:

  • експозиції провідних вітчизняних та закордонних виробників сільськогосподарської техніки, насіння, добрив, засобів захисту рослин, зберігання та переробки продукції на відкритих майданчиках та у критому павільйоні;
  • демонстраційні покази техніки в роботі;
  • всеукраїнський освітній ярмарок, у якому беруть участь понад 40 українських ВНЗ;
  • експозицію племінних тварин та птиці;
  • виставку автомобілів з тест-драйвами «AutoLand»

 

За матеріалами Кіровоградської ОДА

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "